ActiWay

 

JK Kano är friskvårdspartner hos ActiWay, som är ett enkelt sätt både för anställda och arbetsgivare att nyttja och hantera avdragsgill friskvård inom företaget.

För dig som är anställd

Om din arbetsgivare tillhandahåller ActiWay så kan du använda pengarna på ditt ActiWay-konto hos oss som betalning för träningsavgift. Du slipper göra utlägg för träningsavgiften och uppvisa kvitto för att få ersättning för det.

Om din arbetsgivare i dagsläget inte tillhandahåller ActiWay kan du tipsa dem om möjligheten genom att fylla i detta formulär på ActiWays hemsida.

För dig som är arbetsgivare

Genom att erbjuda ActiWay till dina anställda kan du förenkla administration och höja motivationen för anställda att utnyttja möjligheten till friskvård.

Som arbetsgivare slipper du all kvittoadministration, betalar endast en mindre administrationsavgift och får en samlad månadsfaktura – specad ner till enskilda kostnadsställen och med moms redovisad. Användandet följs sedan enkelt upp i portalen genom statistik i realtid. Med ActiWay vet ni dessutom att bidraget används av rätt person, för rätt belopp och till godkända aktiviteter.

För att beställa ActiWay eller få mer information, se ActiWays hemsida.