Hitta hit

 

Teatergatan 19 ligger femtio meter från avenyn och tre kvarter från Heden. Kommunikationerna är goda och parkering finns för både bil och MC.

En länk till kartbild hos Eniro hittar du här (öppnas i nytt fönster).

Spårvagn

Närmaste hållplats är Valand, till vilken det går ett antal linjer från alla delar av staden. Andra närliggande hållplatser är Vasaplatsen och Berzeliigatan.

Bil

Om du anländer med bil finns det goda möjligheter till parkering. I direkt anslutning till dojon finns det parkeringar, både på gatan utanför och runt hela kvarteret. Parkeringsavgiften för dessa följer dock normal “centrumtaxa” och det kan ibland vara svårt att hitta en ledig plats.

Om du vill parkera billigare går det att stå på parkeringen nedanför Studenternas Hus som ligger längst söderut på Götabergsgatan, nedanför Hvitfeldtska gymnasiet. Liksom på gatorna runt dojon kan det här vara svårt att hitta en ledig plats ibland.

Billigast, och med störst sannolikhet att hitta lediga platser på, är annars Hvitfeldtska gymnasiets parkeringsplats, med några få minuters gångavstånd. För att komma till denna med fordonet måste man åka runt kvarteret som gymnasiet ligger i, och via Kapellplatsen kör in på Rektorsgatan. Adressen är Rektorsgatan 2 och parkeringen ligger precis innanför grinden.

Motorcykel

Gratis parkering för motorcykel finns vid avenyn, ett stenkast från ingången till dojon. Adressen är Kungsportsavenyn 37.